Banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen hebben er in politiek Den Haag een tijd niet goed opgestaan. Maar het tij is aan het keren. Ambtenaren en politici zijn geïnteresseerd in uw boodschappen. Hebt u een vraag, suggestie of een belang te verdedigen. De kracht van Florisson Communicatieadvies is dat zowel de taal van de financiële wereld wordt verstaan en gesproken, als ook die van politiek en ambtelijk Den Haag.

Wilt u een nuancering aanbrengen op het geluid dat uw koepel in Den Haag laat horen? U zult er versteld van staan, dat men graag rechtstreeks van u verneemt wat er leeft. De lobby van de koepels is vaak een bescherming van de gevestigde belangen van de grote spelers. Zij brengen de grootste contributies binnen. Den Haag daarentegen is geïnteresseerd in de kleinere spelers en in de nieuwkomers op de markt. Die hebben vaak een eigen verhaal te vertellen.

Florisson Communicatieadvies helpt u uw boodschap te formuleren, die aansluit op de politieke agenda en zorgt er in de voorbereiding voor dat u bent geprepareerd op onverwachte vragen. Vervolgens brengt Florisson Communicatieadvies u graag in contact met ambtenaren en politici die op uw gebied invloedrijk zijn. Wij zorgen er voor dat u zelf uw verhaal kunt doen.